In contact met Koru Kerkrade

 

Wil je meer weten over wat Koru Kerkrade voor je kan betekenen, of heb je een concrete vraag, dan kun je altijd bellen of een e-mail sturen.

Koru Kerkrade
Niersprinkstraat 74
6461 AT Kerkrade
045-7851644
06-15831838 (Marc)
06-29235237 (Petra)

Mail: info@korukerkrade.nl

Route vanuit Eindhoven

Neem de A2 richting Maastricht. Bij knooppunt Kerensheide (Maastricht) rechts aanhouden richting A76/E314 - Heerlen. Achter Nuth, rechts aanhouden richting N281 - Heerlen. Neem vervolgens de afslag "Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld". Ga bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg naar links. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor richting Kerkrade. Vervolg deze weg nu ca. 5 km tot aan het eerstvolgende verkeerslicht. Ga hier links. Vervolg deze weg tot het einde. (Aan je rechterkant zie je een Albert Heijn, hier kun je gratis parkeren.) Ga aan het einde van deze weg links, je bent nu aangekomen op de Niersprinkstraat.

Route vanuit Maastricht

Neem de A79 richting Valkenburg, Heerlen. Ga aan het einde van de snelweg, bij de verkeerslichten, naar rechts, N281 - Kerkrade. Neem vervolgens de afslag "Kerkrade, Bocholtz, Simpelveld". Ga bij de verkeerslichten aan het einde van de snelweg naar links. Ga bij de verkeerslichten rechtdoor richting Kerkrade. Vervolg deze weg nu ca. 5 km tot aan het eerstvolgende verkeerslicht. Ga hier links. Vervolg deze weg tot het einde. (Aan je rechterkant zie je een Albert Heijn, hier kun je gratis parkeren.) Ga aan het einde van deze weg links, je bent nu aangekomen op de Niersprinkstraat.

Als je een gedetailleerde routebeschrijving met plattegrond wilt, klik dan hier en vul je eigen adresgegevens in voor een route via de ANWB.

Route vanaf busstation Kerkrade Centrum

Vanaf het busstation zie je Stomerij van Schijndel liggen. De straat aan je rechterhand is dan de Poststraat. Loop over deze straat, weg van de stomerij (dus de richting achter je). Ga aan het einde van deze straat naar rechts. Je bent nu al op de Niersprinkstraat. Steek bij het verkeerslicht over, en na ongeveer 100 meter ligt Koru Kerkrade aan de rechterkant.

Route vanaf treinstation Kerkrade Centrum

Ga bij het verlaten van het station naar links en loop om het museum heen. Je bent nu in de Kapellaan. Loop rechtdoor tot je de markt ziet. Loop over de markt, ook weer gewoon rechtdoor. Je komt dan langs onder andere de Hema. Dit is al de Niersprinkstraat. Loop rechtdoor en steek bij de verkeerslichten over. Na ongeveer 100 meter ligt Koru Kerkrade aan de rechterkant.